Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tervezési probléma

Persze lehet okolni a jeges vihart amiatt ami történt, de azért nézzük meg a tervezést. Biztos okos döntés volt így elhelyezni a vezetékeket? Az áram nélkül maradtak valószínűleg nemleges választ adtak.

vihar tervezés áram feszültség fail

0 Tovább

Túlélni egy lavinát

Nem okos döntés ott közlekedni, ahol lavinaveszély van, az alábbi videóban egy igazán szerencsés „túlélő” látható, aki túlélt egy lavinát.

lavina hó hegy videó

0 Tovább

Elgurult kerék nyomában

A srác nem volt béna, ezáltal meglepő miért került ki a videója ide, mégis viccesnek találtuk az elguruló kerék látványát driftelés közben. Miért történt?

drift fail kerék gurul videó

0 Tovább

Tényleg elpusztíthatatlan a Nokia 3310-es?

Mindenki ismeri a Nokia 3310-es legendás strapabíró képességét, de vajon ez csak mendemonda vagy tényleg elpusztíthatatlan? A videót készítő is tisztában van vele, hogy nem egyszerű kísérletre vállalkozott, a bevetett prés minden erejére szükség volt. Szerinted túlélte? Nézd meg a videót!

Nokia 3310 telefon teszt prés

0 Tovább

Napi béna Mustangot tör

Mit lehet ennél többet írni, nem is értjük, hogy hogyan gondolta ezt a manővert, mindenestre rendesen összetörte a Mustángját.

Mustang tör fail baleset autó

0 Tovább

Hányszor tudsz félbehajtani egy papírlapot?

Eláruljuk, hogy a misztikus szám a 7-es. Azaz hétszer lehet maximum. Vannak próbálkozások, de mind elbukik akármilyen trükkhöz is folyamodnak. Az alábbi videóban egy srác még egy prést is bevet, de nem jött össze neki sem. Megpróbálod 7-nél többször félbehajtani egy lapot?

lap hajtás fail 7

0 Tovább

Nem kell nagy sebesség a durva ütközéshez

Ha csúnyán összetört autókat látunk, hajlamosak vagyunk arra, hogy arra gondoljunk nagy sebességgel ütköztek a járművek. Az alábbi videóban látható, amint két autó ütközik, nem nagy sebességgel mégis rommá törtek az autók. A terepjárós elbambult vagy csak szimplán béna volt, mindenesetre egyértelműen Ő volt a hibás.

ütközés durva baleset fail

0 Tovább

Kamuesés vagy történt is valami?

Nem csak a pályán történnek kamuesések, a profi színészeket megszégyenítő tehetséggel vannak megáldva egyes játékosok, na de a pálya szélén is már működik ez a „taktika”? Nézd meg a videót és döntsd el mi történt!

esés foci kamu fail videó

0 Tovább

Ki akar valami szabadulni a föld alól?

Érdekes jelenség, amint a lerakott kő fölfele kidudorodik, mintha valaki vagy valami ki akarna jönni alóla. Nem lőjük le a poént, hogy miért történik, nézd meg a videót és rájössz te is.

föld érdekes jelenség videó

0 Tovább

Ne lopakodj a bika mögé

Nagyobb állat mögé lépni úgy, hogy nem tud róla veszélyes játék, mert mint például a videóban látható bika is hatalmasat tud rúgni. A videó alatt lévő éles hang nem tudjuk, hogy mi.

bika állat lopakodás fail

0 Tovább

Kemény a verseny a TV piacon

Albániában komoly verseny lehet a TV-s piacon, ugyanis a nézettség növelésének érdekében egy újfajta technikát próbálnak ki. Alapkövetelmény, hogy a jelölt nő legyen és tudjon lenge ruhában érthetően híreket felolvasni. Érdekes lehet a munkaszerződésük illetve a női nézőkre vajon, hogy hat ez az újítás? Oszd meg véleményed kommentben!

TV híradó verseny újítás érdekes megjelenés lenge

0 Tovább

Vesztett a csapat, kiborult az öreg

Vannak fanatikusok, és olyanok is akik kevésbé tudják kordában tartani az indulatukat. Az alábbi videóban vélhetően vesztett az öreg csapata, így a TV-n bosszulta meg a rossz teljesítményt (mintha az bármiről is tehetne).

csapat sport teljesítmény düh fail TV tör

0 Tovább

Lámpás Fesztivál Thaiföldön

Két turista véletlenül belekeveredett a híres thaiföldi lámpás fesztiválba és rögzítették a csodálatos eget a rengeteg lámpással. A gyönyörű égbolt még annak hátterében is lenyűgöző, hogy magában ezek a lámpások veszélyesek, hiszen rengeteg tűz esetért felelősek, nem véletlen, hogy több országban betiltották használatukat.

lámpás Thaiföld ég látvány fesztivál érdekes videó

0 Tovább

12 éves gyerek akadályozta meg a rablást

Nem tudjuk, hogy bátorság vagy egyszerű ösztön volt a gyerek reakciója, mindenesetre megakadályozta a rablást a török ékszerboltban. Te hogy reagáltál volna?

rablás gyerek ékszerbolt török fail

0 Tovább

Megérkezett a főnök

Kamiont vezetni már magában kihívás, nem beszélve a parkolásról. Az alábbi videóban megtekinthető hogyan csinálja egy profi mindezt. Korrekció nélkül elsőre beparkolt olyan helyre, ahová egyes autót vezető sofőrök a lényegesen kisebb személygépkocsival sem tudnának.

kamion vezetés technika parkolás érdekes videó

0 Tovább

Irányt váltott a mozgólépcső

Kínában egy mozgólépcső hirtelen irányt váltott, el lehet képzelni, hogy ez mit eredményezett… 10 ember sérült meg könnyebben, szóval ahhoz képes, hogy mennyien voltak rajta, rosszabbul is végződhetett volna.

mozgólépcső fail menetirány esés emberek videó hiba

0 Tovább

Trükkös sípálya

Ügyes, de egyben életveszélyes, amit az alábbi videóban művelt a síelő. Nem egyszerű pályán ment végig, amit különböző akadályok nehezítettek. Kérjük, senkise utánozza!

síelés videó kihívás pálya trükkös érdekes

0 Tovább

Spéci bicikli

A Boneshaker Big Wheel egy olyan projekt amelyet a floridai Ron L. Schroer alkotott meg és egy furcsa szerkezetet takar. A jármű hasonlít egy velocipédre de mégsem az. Zavarba ejtő, de egyben látványos, turisztikai attrakciónak kiváló.

bicikli projekt érdekes megjelenés jármű

0 Tovább

Ezért mondják, hogy vigyázz a bankkártyádra!

Mindig kicsit szkeptikusak voltunk azzal kapcsolatban, hogy a bankkártyákat könnyen lehet klónozni vagyis lemásolni. Persze biztos vannak bandák akik hightech technológiát felhasználva bármire képesek, de egy halandó mégis hogy tudná megtenni? Az alábbi videót megnézve egy világkép omlik össze bennünk, mivel a srác egyszerű hétköznapi eszközök segítségével (és persze egy kártyaolvasó használatával) képes volt klónozni a saját bankkártyáját, amellyel sikeresen tudott fizetni és készpénzt felvenni. Többet ki nem adjuk a kezünkből a bankkártyánkat. Óvatosabb leszel?

bankkártya másolás fail hiba csalás házilag

0 Tovább

Ugróbázis egy híd tetején

Bár valószínűleg nem ezért hozták létre a videóban látható hidat, emberünk különösebb erőlködés nélkül képes volt felmászni a tetejére és onnan leugrani a mellette lévő vízbe. Nem állítjuk, hogy veszélytelen mutatvány, viszont adrenalin löket szinten biztosan egyedülálló.

ugrás víz érdekes videó bázis

0 Tovább

Egy profi hokis születik

Menőzöl egy forgalmas helyen? Akkor így járhatsz. Mindenesetre a kissrácból még profi hokis válhat, az iPad-et úgy ütötte el, mint a profik csinálják a pályán.

fail hoki iPad tör esés üt

0 Tovább

Mágikus buborék

Végy egy erős mágnest és egy pörgő gyengébb mágnessel felszerelt búgócsigát, pörgesd meg és kész a lebegés. Egy buborékkal és némi elektromos cigaretta füsttel elkészíthető az alábbi videóban látottak.

mágikus buborék videó érdekes

0 Tovább

Darázsfészek feltárása

Új-Zélandon egy kaptárt ástak ki az út mellet, amelyről felvételt is készítettek. Igazán érdekes látványt nyújt a darazsak támadó reakciója, ráadásul a fészek sem mondható kicsinek. Beöltözve sem mernénk kiásni. És te?

darázs fészek érdekes videó feltárás

0 Tovább

Amikor egy apa begőzöl

Nem tudjuk mi lehetett a cselekmény kiváltója, de a videót elnézve a fiú rosszalkodott. Valószínűleg az apuka hóembert akart építeni, de a fiú állandóan szétrúghatta, ami miatt az apuka érdekes módon büntette a gyereket.

hó apuka gyerek játék fail

0 Tovább

Speciális óra

Percenként megjeleníti a pontos időt a robusztus szerkezet. Szó leírja az éppen aktuális értéket.

óra különleges szerkezet fizika videó

0 Tovább

Épületbontás, avagy így ne csináld

Túlbuzgók voltak a srácok, dőlt az épület. Spoiler: Nem sérült meg senki.

épület bontás fail rombol dől

0 Tovább

Koktélkülönlegesség

Nem az íz világban inkább a megjelenésben mutatott újat az alábbi videó készítője. Egy jéggömböt csinált és azt használta koktéltartónak, de nem is ragozzuk túl, hiszen a videóban mindent megmutat.

jéggömb koktél díszítés érdekes videó

0 Tovább

Bukó nélkül bukott a quados

Mindenfajta védőfelszerelés nélkül kezdett el menőzni a videóban szereplő srác a quadjával, persze nem figyelte a sávokat. Szemből jött egy autó, frontálisan találkoztak. A srácon nem volt bukósisak, így az esés különösen fájhatott. Szerencsére túlélte, de ez sem neki köszönhető.

quad fail esés tör autó videó

0 Tovább

Pillanatfelvételek egy viharról

Hihetetlen látványosra sikerült az alábbi videó, amelyben egy viharról készült pillanatfelvételeket láthattok. Sok mindent írhatnánk róla, de inkább csak nézzétek meg!

vihar felvétel látványos érdekes videó

0 Tovább

Esélyed sincs egy hógolyócsatában

A „feltaláló” súlyos frusztrációban szenvedhet, biztos gyerekkorában sokszor megdobálták hógolyóval, mivel egy olyan ágyút fejlesztett ki, amely egy sorozatra több 10 hógolyót tud kilőni. A sebesség mellett hihetetlen erőt képvisel, az ártatlan hógolyózás helyett egyszerűen csak pusztít.

hógolyó ágyú lövés verseny veszélyes találmány

0 Tovább

Szélturbina, amelyik nem bírja a szelet

Komoly probléma, hogyha egy szélturbina – amelyet arra terveztek, hogy a szél fújja - nem bírja a szelet. Van, amelyik összeroppan van, amelyik kigyullad. Persze nem kell megijedni, ezek mind egytől egyik hibás darabok, csak sokkal látványosabb a hibajelenségük, mint mondjuk egy mobil esetében.

szélturbina fail tör gyullad szél robban hiba

0 Tovább

Egyszerű tudomány

A tanár egy egyszerű szemléltető példával akart megmutatni egy fizikai törvényt, de nem kellően figyelt és a tanítvány sem követte megfelelően az utasításokat. Az energiamegmaradás szerint az energia átalakítható egyik formából a másikba, de nem pusztítható el és nem hozható létre. Ezt szemlélteti a vasgolyó, amelyet egyik pontból kilendítve ugyan oda már nem érkezik vissza, mivel energiát veszít. Sajnos a lány előrébb hajolt a kelleténél, így a golyó eltalálta. Legalul egy sokkal nagyobb és „veszélyesebb” bemutató szemlélteti a helyes metódust és persze itt a veszélyes csak idézőjelben van.

fizika energiamegmaradás fail kísérlet videó tudomány

0 Tovább

Cápa eszik cápát

Úgy látszik a cápáknál még nincs fogalomban a kannibalizmus, és mindezt egy Dél-Koreai akváriumban kellett bemutatniuk a látogatók előtt. Persze a nagyobb megeszi a kisebbet elvet értjük, na de ez mégis kannibalizmus. Miért??

cápa akvárium kannibalizmus fail videó

0 Tovább

Szoborszállítás olcsón!

Amikor ajánlatot kérsz egy tevékenység elvégzésére jusson eszedbe mindig ez a videó. Az olcsóbb nem mindig jobb, mint azt az alábbi videó is mutatja. A szaktudás hiánya és rettentő sok bénázás következtében a szobor bár elköltöztethető sajnos csak darabjaiban. Gratulálunk ezúton is a szakiknak.

szobor mozgatás szállítás fail tör szaki

0 Tovább

A Föld márpedig lapos!

Mint az alábbi videóban is látható a Föld lapos. Ellenvetés? Ha a szemünknek nem is hiszünk, akkor ott vannak olyan sztárok mint B.o.B híres amerikai rapper vagy Tila Tequila celeb akik szintén így vélekednek egyúttal Amerikában már egy csoport is összejött ennek szellemében. Távolba nézel, látsz görbületet? NEM! Egyértelműen lapos. Ennek a hírnek a Bakiparádé blogon a helye felülmúl bármilyen vicces videót!

Föld lapos Bakiparádé vicc fail

0 Tovább

Problémás gyerekek

Ebben az összeállításban van minden, ki-ki találkozott már az egyes típusokkal, szerencsétlenebbek akár többel is. Péntekre ezzel az összeállítással készültünk, szerintünk vicces a gyerek hiszti – legalábbis így videón. Szerinted?

problémás gyerekek fail összeállítás videó vicces

0 Tovább

Jégbe fagyott autó

Eszméletlen mire képes a természet, persze az emberi butaság is szükséges, hogy az alábbi videóban látható „jégautó” létrejöhessen. A sofőr New Yorkban a tenger mellé parkolt a nagy hidegben a vízpára (és a hullámok miatt kitörő víz) szépen lassan ráfagyott az autóra, olyan vastagságban, hogy azt már csak autómentők tudták kiszabadítani. Az eleje egészen szépen néz ki, ahhoz képes, hogy honnan szedték ki. Szerinted okozott maradó kárt a „hibernálás”?

jég autó fagyás fail New York tenger víz hideg

0 Tovább

Cserbenhagyásos gázolás (+18)

Brightonban egy Fiat 500 Montague elütött egy gyalogost majd elhajtott segítségnyújtás nélkül. FIGYELEM a felvételt megrázó, csak erős idegzetűeknek. Az 53 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség tette közzé a felvételeket, keresik a szemtanúkat és a tettest. Mivel sok magyar él Angliában akik közül sokan olvassák blogunkat, hátha ezzel is segíthetünk elkapni a cserbenhagyót. Milyen büntetést adnál az elkövetőnek?

cserbenhagyás gázolás baleset autó gyalogos

0 Tovább

A legrosszabb pont, amikor elfogy az erő

Egy falmászónál nincs is rosszabb, mint amikor az utolsó pillanatban mondja fel a szolgálatot a testünk, a kimerülés és az energia hiányában az izmok ellazulnak, ami nagy magasságnál komoly probléma. Az alábbi videóban szereplő srácnál is hasonló volt, a biztosítókötél beakasztása előtt elfogyott az energiája, így nagyot zuhant. Oly közel de mégis oly távol, sok munka egy pillanat alatt veszett kárba.

falmászás esés energia csökken fail

0 Tovább

Menőzni próbált a csaj előtt, ez lett a vége

A motoros utasának próbálta megmutatni mennyire ügyesen képes egykerekűzni a motorjával, persze kevésbé vette számításba, hogy így lényegesen nehezebb a mutatvány, ráadásul egy autó is útban volt. Így repültek be az ablakon át, és még szerencsésen megúszták az esetet, hiszen a karosszéria sokkal keményebb lett volna.

motor fail esés kocsi ablak szerencse ütközés

0 Tovább

Megsemmisítés lassítva

Komolyan függők vagyunk. A rombolós videók mindig lekötnek, de az kifejezetten, amikor mindenről van lassított felvétel. Az alábbi videó készítője számos hétköznapi tárgyat dobott egy fejjel lefelé felállított fűnyíró sebesen mozgó késére, amely elképesztő pusztítást végez. Persze a szem ebből sokat nem lát, de a lassított felvétel mindent megmutat.

rombolás felvétel törés lassított videó érdekes

0 Tovább

Kapcsolat egy majom és egy kölyökkutya között

Indiában egy érdekes állati kapcsolatot örökítettek meg. Egy majom magához fogadott egy kölyökkutyát, etette, védte és gondozta. Még egy kóbor kutya támadásától is megvédte. Egy igazán különleges kapcsolatról készült képeket alábbiakban nézhetitek meg.

majom kölyökkutya kapcsolat szeretet gondozás érdekes

majom kölyökkutya kapcsolat szeretet gondozás érdekes

0 Tovább

Veszélyes gázok a jég alatt

Még mindig érdekesnek találjuk azt, amikor egy befagyott tó alatt összegyülemlő gáz egy apró léken keresztül képes meggyulladni, persze kell hozzá egy gyufa vagy öngyújtó. Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy ez miért alakulhat ki, az alábbi videó annyiban más az előzőtől, hogy itt szó szerint kilövell a meggyújtott metán.

jég lég ég érdekes metán gyújt tűz

0 Tovább

Ne egy sör után tanulj quadot vezetni

Örök jó tanács, ne ittas, bódult állapotba tanulj meg bármit, kivéve az alvás művészetét. Az alábbi videóban a srác nem tudott quadot vezetni, ennek kiküszöbölésére a legjobb időpontot két sör után látta, amelyet vélhetően a tulajdonos is jónak látott. Végezetük a garázsnak annyi, de legalább videó készült róla, így sokszor visszanézhetik…

quad sör fail vezetés tanulás videó

0 Tovább

Lassan járj, tovább élsz

Félreértések elkerülésének érdekében nem napi bölcsességnek szántuk a címet, csak egyszerűen az alábbi videóra pont jól illik. Egy áruszállító hajó le akart horgonyozni, de a türelmetlen matróz túl gyorsan eresztette le a súlyos horgonyt, így az megállíthatatlanul megindult. Füst, tűz és káosz ami keletkezett, az elszabadult horgony az óceán mélyére került.

hajó horgony esés fail ég türelem

0 Tovább

A biciklik fejlődése egy percben

Egyszerűnek tűnik, és a mindennapok részévé vált a bicikli, de megalkotása óta rendkívül sokat változott, az eredeti összehasonlítva a mai modern szerkezetekkel akkor megállapítható, hogy kevés a hasonlóság. Persze a két kerék adott, de valakinek ezt is ki kellett találni. Like, ha érdekesnek találtad a videót!

bicikli fejlődés evolúció érdekes videó összeállítás

0 Tovább

Forradalmi kerék a Lexus-tól

A hagyományos gumiabroncs környezetszennyező és az autósoknak állandóan félniük kell a defekttől vagy a kopástól. A Lexus egy merőben eltérőt alkotott megy 3 hónapos tervezés után. Egy olyan alapanyagot használtak, amelyet könnyen elő lehet állítani, kemény de még is megfelelő megjelenést biztosít. Ez az anyag nem más, mint a jég. Az alkotó megalkotta, az autót 5 napig -22°C-on tartották, hogy fel lehessen rá szerelni és működik. Persze erősen fejleszteni kell még az új gumit, hiszen csúszással szembeni ellenállása igazán rossz, ráadásul a hagyományos értelembevett defekt itt egyenes széttöréssel jár és persze nem mernénk vele hosszabban közlekedni. Elképzelem Magyarországot egy nyári nappalon, milyen lenne a belváros, ha az autók ezt használnák.

Lexus kerék új találmány érdekes kísérlet jég

0 Tovább

Univerzális ajtónyitó?

Probléma a rengeteg kulcs? Nehezen jegyzed meg a számkódokat? Az alábbi videóban bemutatnak egy univerzális eszközt, amellyel minden elektromos ajtózár könnyedén kinyitható és még összehangolásra sincs szükség. Persze ne tévesszen meg senkit, szerintünk kamu a sokkolós ajtónyitó. Szerinted?

ajtónyitó univerzális sokkoló fail megoldás videó

0 Tovább

Biciklitolvajok figyelem!

Érdekes „kísérletezésbe” kezdtek a fiatalok az alábbi videóban. Vettek egy biciklit és otthagyták rögzítés, lakat és mindenfajta lopásgátló rendszer nélkül számos helyen. Persze előtte kicsit „feltuningolták” egy nem halálos, de annál fájdalmasabb rendszerrel. Nem szeretnénk lelőni a poént, néhányan megpróbálták elvinni a biciklit, szerintünk mindannyian megtanulták a leckét. Szerinted?

bicikli tolvaj lecke megoldás fail videó érdekes

0 Tovább

Spéci íj

Speciális íj és háromkéses nyílvesszőfej kombinációja halálos. A teszt látványos, a ballisztikai gél az emberi húshoz hasonló, így elképzelhető milyen pusztítást képes végezni, egy jól irányzott találat…

íj speciális érdekes felvétel látványos pusztítás

0 Tovább

Mosómedve avagy inkább lopómedve?

Ezen nincs mit szépíteni, ez előre eltervezett egyszerű lopás. A biztonsági elemek kijátszásával, megkerülve az éber őröket sunyiban történt a lopás, ami egy mosómedvétől nem ritka látvány. Miért pont ez a neve? A lopómedve nem lenne aktuálisabb?

mosómedve lopás videó vicces fail lebukás

0 Tovább

Rossz ötlet megpuszilni egy kígyót

Miért akarna bárki is megpuszilni egy kígyót? Alábbi videóban a hölgy egy bemutatón megtette, bárcsak ne tette volna. Az állatnak sem tetszett a közeledés, amit egyszerű ösztönös mozdulattal honorált. Csak erős idegzetűeknek, durva videó!

kígyó támadásc csók harapás fail állat

0 Tovább

Karácsonyi ajándék így válik porrá

A hoverboard egy vagy több keréken elektromos motorok által meghajtott gördeszkára hasonlító eszköz, amelyre egyre nagyobb a kereslet, Amerikában már ez az új őrület. Azért ezekkel a termékekkel még érdemes vigyázni, mint azt az alábbi videóban is látható stabilitásuk még nem a legjobb. Ráadásul ha kigyulladnak, eléggé veszélyessé válnak, lásd az apró robbanásokat. Mi még kivárunk a vétellel és te?

hoverboard ajándék kigyullad ég robban fail

0 Tovább

Vezetni tanulni kell

Senki sem úgy születik, hogy tud vezetni motort, autót vagy helikoptert. Gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni kell, ami hibákat szül. Egy helikopter esetében egy landolási hiba igazán félelmetes tud lenni, amint azt az alábbi videó is megörökítette.

helikopterf ail landolás gyakorlás hiba tanuló

0 Tovább

Macska vs. kenyérsütő

Ki ne ijedne meg a kenyérsütőtől, amikor teljesen váratlanul kilövi a kenyeret? Szegény macska is ezt átélhette, de egy kicsit furcsán reagált. Elemi ösztön? Vagy szerintetek miért reagált így?

macska kenyérsütő fail félelem ugrás videó

0 Tovább

70 évesen is megszégyeníti a fiatalokat

70 évesen szeretnénk ilyen fittek lenni, mint az alábbi videóban szereplő Úr. Bár termete nem mondható csekélynek ellenfele a félház kinézetű fiatal jobb kondícióban találtuk. A videón elképesztő látni, ahogy az izom az izommal összecsap, és az öreg diadalmaskodik. Nem trükk, nem ámítás, mindent bele adtak.

kor verseny erő érdekes fiatal kontra nyerés

0 Tovább

Tankolni csak ésszel

Oroszországban készült az alábbi videó, amelyben szereplő nőről kijelenthetjük, hogy nem a legokosabb az országban. Tankolás közben meggyulladt a töltőpisztoly, ezáltal az autó is. Nem vagyunk benne biztosak, de mintha a nő kezében egy öngyújtó lenne. Szerinted mi történt? Mindenesetre a kamerás autóst is meghatotta a történet, a lángokat látva továbbhajtott…

orosz tankolás fail ég gyújt láng videó

0 Tovább

Halott volt a kiscica, majd feltámadt

Figyelem a videó megható és egyben felkavaró lehet egyeseknek. Szívet melengető történetet a videó is bemutatja, de tőszavakban leírva egy csoda történt. Egy amerikai család egy hóban megfagyott (legalábbis kihűlt) élettelen kiscicát talált, próbálták feléleszteni sajnos sikertelenül. Pár óra elteltével a melegben a kiscica egyszer csak megmozdult és újra élt. Ma már a család része és jól érzi magát. 9 élet ide vagy oda, hatalmas szerencséje volt az állatnak.

kiscica feltámadás halott csoda videó


kiscica feltámadás halott csoda videó

0 Tovább

Rendőri túlkapás vagy normális letartóztatás?

Nincs információnk róla, hogy mi volt a kiváltó ok, annyi biztos, hogy egy férfit két rendőr állt körbe, majd letartóztatták. Az épületből való kivezetés közben a közrefogott férfi hirtelen ellenszegült, amelyre a rendőrök elég határozottan reagáltak. Durva videó, csak erős idegzetűeknek. Szerinted túlkapás vagy normális reakció a megvadult férfival szemben? Oszd meg véleményed kommentben!

rendőrség túlkapás eset videó fail

0 Tovább

Nincs trükk, ez egy légdeszka

Bár Marty Mcfly rózsaszín légdeszkáját nehéz überelni az alábbiakban látható videóban megtekinthetünk egy igazi LÉGdeszkát. Ez nem olyan, mint a Lexus szerkezete amely bár ténylegesen lebeg, de csak nagyon szélsőséges és speciális környezetben. Az „ArcaBoard” a levegőt használja a lebegéshez (ellenben a Lexus légdeszkája mágnesesen működött), ezt rengeteg apró turbina biztosítja. Bár még távol vagyunk a Vissza a jövőbe filmben látott szerkezettől, tekintettel az eddigi próbálkozásra eddig ez áll a legközelebb hozzá. Kipróbálnád?

légdeszka találmány repül Vissza a jövőbe érdekes videó

0 Tovább

Kiugrott az égő épületből a tűzoltó

Kínában egy épülettűznél egy tűzoltót bekerített a lángok és végső megoldásként kénytelen volt kiugrani az ablakon. Az esetről felvétel készült, amely az alábbi videóban megtekinthető. Szerencsére a tűzoltó nem sérült meg, ami annak tükrében, hogy magasról ugrott illetve, hogy a ruhája is lángolt tényleg szerencsének mondható.

tűzoltó épület láng ablak ugrás menekülés

0 Tovább

2015 összefoglalás

A már megszokott módon idei évben is az első posztunkban az előző év legolvasottabb top5-ét mutatjuk be. 2015-ben közel 2 milliós összesített egyedi oldalmegtekintése bár elmar a 2014-es évhez képest, de mi erre is büszkék vagyunk és köszönjük NEKTEK!

Íme a kedvenceitek:

5. Rendőri brutalitás az iskolában

összefoglalás 2016 újév összeállítás Bakiparádé

4. 2014 összefoglalás

összefoglalás 2016 újév összeállítás Bakiparádé

3. Gyors autómosás…

összefoglalás 2016 újév összeállítás Bakiparádé

2. Elaludt a buszsofőr és oszlopnak ütközött

összefoglalás 2016 újév összeállítás Bakiparádé

1. Erős férfi pakolja a fát (több mint 51 ezer egyedi oldalmegtekintéssel)

összefoglalás 2016 újév összeállítás Bakiparádé

2016-ban is folytatjuk és továbbra is megosztjuk napi szinten az általunk érdekesnek vagy viccesnek talált tartalmakat. Köszönjük a támogatásotokat sikerekben gazdag 2016-os évet kívánunk mindenkinek!

0 Tovább

Hirdetés

Rólunk

Érdekes vagy vicces videót láttál? Küldd el email címünkre akár link formájában, mivel mindenkinek más és mást jelent a humor! Szeretnénk minél színesebb és érdekesebb tartalommal szolgálni, hogy a reblog-on is legyen egy humorsarok.

 

Kapcsolat: bakiparadeblog@gmail.com

Bakiparádé RSS

Hirdetés

Csatlakozz!

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Címkefelhő

fail (421),érdekes (168),baleset (165),autó (139),aranyos (78),videó (73),motor (61),kutya (61),macska (58),esés (58),ütközés (55),víz (46),veszélyes (46),kocsi (38),vicces (34),verseny (32),szerencse (29),összeállítás (28),hiba (28),törés (25),játék (24),ég (24),ugrás (22),támadás (22),tűz (22),sofőr (22),látvány (21),út (20),gyerek (20),veszély (19),felvétel (19),állati (18),teherautó (18),bicikli (17),állat (16),autópálya (15),találmány (15),sebesség (14),jég (14),orosz (14),megoldás (13),vonat (13),védelem (13),(12),robbanás (12),tör (12),élet (12),robban (12),kísérlet (12),tánc (11),rendőr (11),kép (11),látványos (10),busz (10),láng (10),tűzijáték (10),kölyök (9),erő (9),gáz (9),technika (9),reakció (9),foci (9),drift (9),gyalogos (9),sport (9),jelenség (9),film (9),tenger (9),kamion (9),harc (9),TV (9),félelmetes (9),teszt (9),ember (9),repül (8),ajtó (8),drón (8),mentés (8),félelem (8),repülés (8),hajó (8),mókus (8),borul (7),élmény (7),fa (7),ház (7),találkozás (7),szórakozás (7),(7),kanyar (7),férfi (7),forgalom (7),fej (7),előzés (7),alkohol (7),segítség (7),szeretet (7),magas (6),motoros (6),utas (6),törik (6),rendőrség (6),támad (6),magasság (6),zuhanás (6),festés (6),kamera (6),vezetés (6),robogó (6),rombol (6),biciklis (6),kerék (6),épület (6),Star Wars (6),szállítás (6),karácsony (6),speciális (6),áram (6),buli (6),rombolás (6),fegyver (6),rally (5),állatok (5),cica (5),csúszás (5),szörf (5),cápa (5),megható (5),hihetetlen (5),hullám (5),barátság (5),Oroszország (5),újév (5),karácsonyfa (5),illegális (5),zene (5),részeg (5),akció (5),béna (5),gázolás (5),gyújt (5),butaság (5),kreatív (5),tolvaj (5),emelés (5),Szórakozás (5),fal (5),quad (5),alvás (5),ablak (5),parkolás (4),próba (4),kölyökkutya (4),lufi (4),fiatal (4),falmászás (4),őrület (4),kihívás (4),rakéta (4),piros (4),lány (4),medve (4),bontás (4),vihar (4),gyors (4),medence (4),rúgás (4),lövés (4),új (4),fellépés (4),husky (4),kötél (4),különleges (4),ötletes (4),rekord (4),munka (4),éhes (4),villám (4),trükk (4),futás (4),elefánt (4),lopás (4),biztonság (4),durva (4),vicc (4),életveszély (4),egyedi (4),mutatvány (4),ejtőernyő (4),megjelenés (4),művészet (4),ágy (4),benzin (4),operatőr (4),lassított (4),pálya (4),étel (4),madár (4),üveg (4),szarvas (4),futógép (3),profi (3),sütés (3),ügyesség (3),hörcsög (3),(3),reklám (3),teljesítmény (3),benzinkút (3),eső (3),effekt (3),üldözés (3),agresszor (3),készítés (3),gumi (3),lángol (3),srác (3),csók (3),barát (3),hideg (3),akvárium (3),figyelmetlen (3),légdeszka (3),sikertelen (3),álom (3),kislány (3),csoda (3),Audi (3),súly (3),mókás (3),játszik (3),fiatalok (3),baba (3),traktor (3),erőszak (3),ajándék (3),ébresztő (3),idióta (3),Karácsony (3),fejlődés (3),zebra (3),kormány (3),meccs (3),emel (3),Thaiföld (3),kés (3),hoki (3),szerencsétlen (3),szlalom (3),verekedés (3),labda (3),animáció (3),Bakiparádé (3),híd (3),szél (3),szabálytalan (3),edzés (3),csúszik (3),óra (3),karma (3),föld (3),dől (3),számítógép (3),Lexus (3),Lamborghini (3),világrekord (3),néző (3),manőver (3),taxi (3),esküvő (3),tanár (3),probléma (3),összehasonlítás (3),majom (3),tankolás (3),kapu (3),gyertya (3),düh (3),papagáj (3),bolt (3),cső (3),repülő (3),magyar (3),rablás (3),jövő (3),New York (3),autós (3),extrém (3),nap (3),fék (3),állatkert (3),metán (3),kapcsolat (3),BMW (3),kampány (2),síelés (2),árok (2),univerzális (2),Coca-Cola (2),lassítva (2),víznyelő (2),beszakad (2),csónak (2),tank (2),lezuhan (2),erősség (2),száguldás (2),selfie (2),nyúl (2),tehetség (2),étterem (2),káosz (2),tükör (2),hadsereg (2),élethű (2),smink (2),működés (2),tisztítás (2),egyszerűen (2),terepjáró (2),változás (2),turista (2),ágyú (2),humor (2),menet (2),(2),vezető (2),kacsacsalád (2),bázisugrás (2),150 méter (2),közel (2),kacsa (2),markoló (2),bmw (2),kontra (2),valóság (2),borulás (2),kaszkadőr (2),határozott (2),iskola (2),festmény (2),pohár (2),mászás (2),pusztítás (2),lenyűgöző (2),dekor (2),lövedék (2),összefoglalás (2),Amerika Kapitány (2),2015 (2),fény (2),áthajt (2),divat (2),rakomány (2),úszás (2),jelent (2),playback (2),éneklés (2),hajszárító (2),Dubai (2),hús (2),kutyák (2),bűvészet (2),gázol (2),apuka (2),buborék (2),képek (2),party (2),díszítés (2),fizika (2),feszültség (2),gyullad (2),diák (2),vasút (2),hőség (2),sör (2),laza (2),metró (2),furcsa (2),fürdés (2),Ferrari (2),strand (2),vidámpark (2),kiállítás (2),megvilágítás (2),Ausztrália (2),gyúlékony (2),szakad (2),betonkeverő (2),kakaskodás (2),működik (2),okostelefon (2),összefogás (2),kilátás (2),ALS (2),tető (2),beállítás (2),robbantás (2),cuki (2),viselkedés (2),bátorság (2),dinnye (2),tuning (2),krokodil (2),környezet (2),sportautó (2),pitbull (2),furgon (2),hörcsögkerék (2),mázli (2),buggy (2),cetcápa (2),Mustang (2),szakács (2),művész (2),nézeteltérés (2),tigriscápa (2),hal (2),oroszlánfóka (2),sávváltás (2),hibás (2),autómentő (2),fénykard (2),Coca Cola (2),lift (2),fagy (2),házilag (2),dupla (2),ügyes (2),tojás (2),iPhone 6 (2),menő (2),lecke (2),lakhely (2),tombol (2),pörgés (2),paródia (2),rendőrautó (2),etetés (2),csalás (2),hang (2),megállít (2),fotó (2),orrszarvú (2),levegő (2),mosás (2),hely (2),összedől (2),mentő (2),ketrec (2),show (2),hinta (2),áldozat (2),kosárlabda (2),szökés (2),Lada (2),tömeg (2),Volvo (2),barátok (2),futár (2),türelem (2),szülinap (2),kipufogó (2),folyadék (2),választás (2),varázslás (2),2014 (2),túlkapás (2),riport (2),pizza (2),jutalomfalat (2),nyomás (2),festék (2),beszorult (2),fájdalom (2),bénázás (2),anyuka (2),pingvin (2),illúzió (2),szálloda (2),kölyökmacska (2),szaki (2),bébi (2),Vissza a jövőbe (2),lányok (2),iPhone (2),közút (2),ütés (2),lustaság (2),utálat (2),leszakad (2),átverés (2),mennyezet (2),kígyó (2),jégkorong (2),vadászat (2),eszköz (2),figyel (2),gyümölcs (2),bomba (2),búvár (2),Kína (2),gazdi (2),tetoválás (2),kilövés (2),ital (2),világ (2),ijesztés (2),törmelék (2),limuzin (2),(2),sündisznó (2),projekt (2),életveszélyes (2),irányítás (2),sün (2),zsákolás (2),kiscica (2),város (2),mosó (2),F1 (2),szenvedély (1),USA (1),Horrorfilm (1),gumiégetés (1),vezet (1),eszetlen (1),hasonlóság (1),tengelic (1),lop (1),tengerpart (1),rántotta (1),rágyújt (1),morbid (1),olvadt (1),steak (1),Láva (1),tinder (1),béranya (1),lájk (1),sirály (1),meglepetés (1),hangeffekt (1),grill (1),genetika (1),tetszik (1),redszer (1),lemez (1),izgalmas (1),dizájn (1),éget (1),kanyon (1),értelem (1),Big boy (1),fürdőszoba (1),testedzés (1),előzetes (1),sok (1),kitol (1),nyomozás (1),öngyújtó (1),mérges (1),tözs (1),hajsütővas (1),inzultál (1),ágyúgolyó (1),monitor (1),rajz (1),elájul (1),mozog (1),haj (1),ész (1),elektromosság (1),Lichtenberg ábra (1),Taylor Swift (1),irány (1),vízágy (1),Sodródás (1),Twingo (1),gyorszuhany (1),videojáték (1),élvezi (1),biztosító (1),páros (1),potyautas (1),fatalok (1),hűtlen (1),merül (1),hatás (1),potyázó (1),harap (1),ijj (1),nyíl (1),játszótér (1),ebéd (1),megldás (1),elüt (1),figyelem (1),gyorsítás (1),bowling (1),oltás (1),olaj (1),fényjáték (1),otthon (1),kaméleon (1),baseball (1),lángoló (1),rejtőzködés (1),válás (1),vagyonmegosztás (1),pedál (1),Dakar 2015 (1),akrobata (1),Pitbull (1),mozgólécspő (1),kerékpár (1),autómosó (1),dzsungel (1),vadon (1),értelmetlen (1),zaj (1),utazás (1),bukfenc (1),balesete (1),Pimasz (1),hópárduc (1),flike (1),rendszer (1),vészfék (1),(1),céltábla (1),modell (1),dob (1),tesztvezetés (1),Halloween (1),énekes (1),tervezett (1),koncert (1),szőkenő (1),vicce (1),élővilág (1),klónozás (1),troll (1),építmény (1),replika (1),KITT (1),kert (1),étvágy (1),Subaru Impreza (1),körülmény (1),Knight Rider (1),fahéj (1),fólia (1),nemzeti park (1),mennyiség (1),légzsák (1),elég (1),felhelyezés (1),balset (1),számítás (1),petárda (1),Mercedes Benz (1),prototípus (1),simogatás (1),sín (1),sebesvonat (1),CES (1),ARanyos (1),BMX Flatland (1),Cyr Wheel (1),ásít (1),Rituálé (1),BMX (1),empátia (1),buffalo (1),reagálás (1),teher (1),áru (1),szállít (1),terhes (1),labrador (1),védelmez (1),Indonézia (1),újdonság (1),rönk (1),bűnöző (1),V32 (1),szállás (1),Patelo (1),miniatűr (1),első (1),Rally (1),javítás (1),leeresztés (1),pele (1),alszik (1),lenyom (1),vontatás (1),ventillátor (1),kommandó (1),Rubert Kubica (1),jéglékelés (1),Szöül (1),járda (1),túeszejtés (1),gázszivárgás (1),naracs (1),szellemjárat (1),árny (1),kivág (1),bokor (1),előadás (1),árnyék (1),építkezés (1),ápoló (1),kémia (1),Bernie Ecclestone (1),baeset (1),önvédelem (1),őrült (1),bemutatás (1),rákinvázió (1),oktatás (1),gondozó (1),klinika (1),módszer (1),egyedül (1),dj (1),szülők (1),KOcsi (1),lakókocsi (1),étkezés (1),vetítés (1),rabló (1),grilla (1),háztető (1),építés (1),autóút (1),gondoskodás (1),mozgó (1),kilincs (1),síugrás (1),Móka (1),ugró (1),Transformers (1),méh (1),átalakul (1),katona (1),defekt (1),erőhatás (1),elszáll (1),ugás (1),Pörgés (1),iphone6 (1),ereszkedés (1),figyelmentlenség (1),porche (1),produkálás (1),elrepült (1),jégszobor (1),Sín (1),pók (1),matek (1),üzemanyag (1),egyetem (1),Kerék (1),kínos (1),gerenda (1),kipördül (1),professzor (1),Mariah Carey (1),megemlékezés (1),limbó (1),álca (1),hamis (1),oltó (1),rajongás (1),epizód (1),állítás (1),csúszós (1),Terminátor (1),világítás (1),ünnepek (1),örjöngés (1),fia (1),kapcsoló (1),büntető (1),dísz (1),leleményes (1),bizarr (1),stabilitás (1),halott (1),feltámadás (1),eset (1),kor (1),nyerés (1),ail (1),helikopterf (1),menekülés (1),tűzoltó (1),sérülés (1),ülőhely (1),csomagolás (1),tanker (1),úttest (1),2016 (1),gutás (1),apa (1),tér (1),Pray For Paris‬ (1),magán (1),jetpack (1),bukósisak (1),öngyilkosság (1),peron (1),Japán (1),oszlop (1),buszsofőr (1),here (1),táska (1),pénztáros (1),mesterséges (1),előállítás (1),bíró (1),jet ski (1),ellep (1),sár (1),Black Friday (1),apró (1),megsemmisü (1),gázpedál (1),beragad (1),mágnes (1),MRI (1),Rubik kocka (1),4K (1),metszés (1),adrenalin (1),felhő (1),ideális (1),kertész (1),tűztornádó (1),CondomChallenge (1),landolás (1),gyakorlás (1),mozgólépcső (1),trükkös (1),jármű (1),menetirány (1),emberek (1),török (1),ékszerbolt (1),másolás (1),bankkártya (1),feltárás (1),fészek (1),darázs (1),mágikus (1),iPad (1),bázis (1),üt (1),lámpás (1),fesztivál (1),prés (1),telefon (1),Nokia 3310 (1),gurul (1),lavina (1),tervezés (1),hegy (1),7 (1),hajtás (1),lenge (1),újítás (1),híradó (1),bika (1),lopakodás (1),lap (1),kamu (1),szerkezet (1),koktél (1),evolúció (1),sokkoló (1),ajtónyitó (1),horgony (1),tanulás (1),gondozás (1),lég (1),íj (1),lebukás (1),hoverboard (1),kenyérsütő (1),tanuló (1),kigyullad (1),támadásc (1),mosómedve (1),harapás (1),energia (1),csökken (1),tudomány (1),energiamegmaradás (1),kalap (1),szélturbina (1),hógolyó (1),jéggömb (1),csapat (1),kannibalizmus (1),mozgatás (1),problémás (1),fagyás (1),cserbenhagyás (1),gyerekek (1),Föld (1),szobor (1),lapos (1),elem (1),szőnyeg (1),Facebook (1),tinédzser (1),közösségi oldal (1),szélvédő (1),CSalás (1),Kamion (1),bokszmeccs (1),olvad (1),Megane (1),taekwondo (1),ugródeszka (1),aresszív (1),hologram (1),házi (1),renault (1),kivetítő (1),FAIl (1),magasugrás (1),rendszám (1),Segway (1),világbajnok (1),extrémsport (1),bakiparádé (1),EggMap (1),balta (1),rubik kocka (1),kár (1),farkas (1),rögbi (1),gyüjtemény (1),természet (1),túlzás (1),főcímdal (1),corgi (1),tuskó (1),szempilla (1),viccesf (1),kaland (1),CSúszda (1),modern (1),szaltó (1),Amortizálás (1),tv (1),kötekedig (1),találós kérdés (1),kikapcsolódás (1),nyár (1),bakik (1),hegedű (1),Egyensúly (1),Cápa (1),delfin (1),tehervonat (1),iPhone 5 (1),kutyapuszi (1),lamborghini (1),monstrum (1),kapacitás (1),valós (1),ártalmas (1),vissza a jövőbe (1),gépezet (1),korcsolya (1),lövészet (1),agyaggalamb (1),manipulált (1),hobbi (1),vak (1),gömb (1),Bikini (1),térkép (1),Budapest (1),csúcs (1),Pennsylvania (1),égő (1),őrjöngés (1),matrac (1),killer (1),USB2 (1),függőhíd (1),csapvíz (1),félelemetes (1),para (1),konyha (1),biztosnági őr (1),kabalafigura (1),horgászat (1),mesteri (1),túlfeszültség (1),kókusz (1),csoki (1),propán (1),osztály (1),matematika (1),osztás (1),aladdin (1),plusz (1),brutalitás (1),idő (1),detonáció (1),bár (1),tűrés (1),lovas (1),Jurassic World (1),órakülönlegesség (1),készült (1),olasz (1),vágó (1),barátkozik (1),fóka (1),cigi (1),tájkép (1),kanyarodás (1),nyugalom (1),sündörgés (1),balett (1),twerk (1),unalom (1),Tom és Jerry (1),forgás (1),szelfi (1),önkép (1),vízágyú (1),tüntetés (1),iMac (1),páncéltörő (1),típus (1),patka (1),csapódás (1),sétáló (1),üvegtábla (1),görögdinnye (1),balesetf (1),Shelby Cobra (1),figura (1),elvezetés (1),aszfalt (1),90mm (1),Mercedes S63 AMG (1),dör (1),8 (1),zúz (1),test (1),ferde (1),felni (1),bebóbiskoló (1),Ducati (1),fégetés (1),szánkó (1),törpemalac (1),baki (1),múzeum (1),égetés (1),tizenéves (1),bemutató (1),Elysium (1),szurkoló (1),fog (1),tea (1),jeges (1),autóemelés (1),szemét (1),KTM (1),elhibázott (1),NASCAR (1),299 (1),lebukik (1),elsodor (1),autótolvaj (1),anyahajó (1),GTA5 (1),boa (1),ütközet (1),szegény (1),tehetős (1),fejmasszázs (1),római (1),bukás (1),Longboard (1),invázió (1),wakeboard (1),komp (1),roncs (1),bírság (1),lengéscsillapító (1),Jeep (1),forralás (1),rejtőzködő (1),lökhárító (1),lowrider (1),gyorsan (1),Find Momo (1),fehér (1),deszka (1),hős (1),hullámvasút (1),filmes (1),VB (1),jaguár (1),aligátor (1),rajongó (1),lámpa (1),kiváncsi (1),vaddisznó (1),különbség (1),idegennyelv (1),indulás (1),Jaguar (1),tüzes (1),luxusjacht (1),Quadcopter (1),elsüllyed (1),víziló (1),dugó (1),forgatás (1),stáb (1),medúzaraj (1),jetski (1),metro (1),dragster (1),utasok (1),medúza (1),vakmerő (1),szafari (1),tömlő (1),elgurult (1),nézés (1),bűnös (1),búvóhely (1),befőttes gumi (1),szúnyogriasztó (1),alkalmazás (1),akaratos (1),zsiráf (1),PVC (1),életmentés (1),körhinta (1),impala (1),kar (1),hangszer (1),megmenekülés (1),Peugeot (1),hatékonyság (1),szimuláció (1),halál (1),sokk (1),bővész (1),plafon (1),áruház (1),Arnaud Demare (1),Tour de France (1),lopott (1),szükség (1),taszítás (1),szánalom (1),mozgás (1),bevonat (1),gazdaságos (1),túlméretes (1),vízesés (1),jeep (1),fennakadt (1),lassítás (1),A Hihetetlen család (1),bringás (1),bűnbánat (1),Adler Arena (1),varjú (1),pickup (1),róka (1),szomjas (1),GIF (1),3D (1),homok (1),testközeli (1),becsap (1),lövöldözés (1),Szocsi (1),üdítő (1),(1),eledel (1),GTA (1),kutyaház (1),hídépítés (1),szétválás (1),keverék (1),tej (1),Samsung Galaxy S5 (1),Michael Grab (1),csomag (1),akku (1),egyensúly (1),cserbenhagyásos (1),savanyú (1),mánia (1),Harry Potter (1),DJ (1),citrom (1),bácsi (1),idős (1),küldemény (1),macskacsapda (1),spray (1),ébresztőóra (1),jelzőlámpa (1),emelkedő (1),ölelés (1),alma (1),hámozás (1),gyalogátkelőhely (1),Yamaha (1),Golf (1),számla (1),izzik (1),kolbász (1),reggel (1),lyuk (1),harckocsi (1),arckifejezés (1),álmos (1),válogatás (1),süni (1),Amerikai Egyesült Államok (1),verés (1),mountain bike (1),félénk (1),elnök (1),móka (1),kényelmes (1),gördeszkázás (1),szoktalan (1),Batmobile (1),Állásinterjú (1),cipő (1),ejtőernyős (1),unatkozik (1),földrengés (1),közlekedés (1),Etiópia (1),galamb (1),lakatlan (1),gázpalack (1),mentőhelikopter (1),kerékcsere (1),bűvésztrükk (1),répa (1),Hősök Tere (1),húsvét (1),tilos (1),hétköznapi (1),pofazacskó (1),hősök (1),sorompó (1),Jay Z (1),háziállat (1),gepárd (1),tartály (1),papírrepülő (1),prérikutya (1),pacsi (1),felfedez (1),összeroppan (1),tornádó (1),ijedtség (1),oposszum (1),gyereknap (1),tolvajbanda (1),ítélet (1),megbénít (1),bűvész (1),fáradt (1),gyorsulási verseny (1),V6 (1),V8 (1),Guerlain Chicherit (1),fékteszt (1),Formula 1 (1),közveszély (1),Jenson Button (1),304 méter (1),balszerencse (1),mustang (1),mini (1),kutyajáték (1),megreped (1),belső (1),mosogatógép (1),tenisz (1),táncpárbaj (1),The Voice (1),Kylie Minogue (1),piac (1),gumiabroncs (1),elszabadult (1),visszavág (1),Bangkok (1),dokumentumok (1),száguld (1),Beyoncé (1),Solange (1),TMZ (1),séf (1),megbokrosodott (1),rakodás (1),Moszkva (1),betörés (1),Minnesota (1),család (1),One World Trade Center (1),rémisztő (1),rombil (1),szerencsés (1),szorakoznak (1),akadály (1),ötlet (1),Rihanna (1),mentős (1),torony (1),táncpróba (1),laptop (1),break (1),fevétel (1),Bruce Lee (1),utánoz (1),bulldog (1),motorhang (1),üditő (1),csavar (1),gyártás (1),zárt (1),bátor (1),páncél (1),fut (1),Beatles (1),333 (1),ausztrál (1),sebességkorlátozás (1),golyó (1),tesztelés (1),döntés (1),teve (1),huligán (1),égés (1),Mortal Kombat (1),fair (1),száz (1),316kmh (1),Audi RS6 (1),távolság (1),követés (1),összetör (1),küzdősport (1),hóágyú (1),KO (1),bokszkesztyű (1),tél (1),tipp (1),gyereknevelés (1),mókázás (1),büntetés (1),lézer (1),agresszív (1),porsche (1),utca (1),agresszió (1),halloween (1),tök (1),menyét (1),palack (1),kád (1),387 (1),szerelő (1),beszakadt (1),kitörés (1),éles (1),vág (1),szimpátia (1),gigabomba (1),durrdefekt (1),elfogyaszt (1),fül (1),kisodródik (1),adás (1),nézők (1),vízalatt (1),valósághű (1),szellem (1),kivetítés (1),BÚÉK (1),fekvenyomás (1),ijesztő (1),elbambul (1),megsemmisít (1),veszteség (1),elszor (1),bankjegy (1),kite (1),jacht (1),sodródik (1),part (1),Hongkong (1),fenyegetés (1),bokszgép (1),szomszédok (1),kivilágítás (1),rossz (1),bűn (1),fenyő (1),tanít (1),kapitány (1),szilveszter (1),őr (1),kölyökmenyét (1),bosszú (1),propeller (1),zajos (1),kikötő (1),mikulás (1),látványelem (1),így készült (1),ünneplés (1),sövényvágás (1),daruk (1),Golden Retriever (1),Amerika Kapitány A tél katonája (1),elmebaj (1),Kézenállás (1),ráhajt (1),kirepül (1),biztonsági öv (1),jegesmedvecsalád (1),Aquaplaning (1),ünnep (1),áttetsző (1),sisak (1),karkötő (1),siralmas (1),omlás (1),kifejezés (1),arc (1),Star Wars 7 (1),internet (1),felhasznál (1),főnök (1),jégkorcsolya (1),cukor (1),Porsche Cayenne (1),Porsche (1),tűzhely (1),folyó (1),korlát (1),daru (1),masszázs (1),öngól (1),kosár (1),Coca Cola Zero (1),télapó (1),főzés (1),eredmény (1),ijeszt (1),műsor (1),lebegő deszka (1),Marty Mcfly (1),helikopter (1),Lady Gaga (1),tricikli (1),MI8 (1),haver (1),lóerő (1),1844 (1),dühkitörés (1),leckéztetés (1),tornaterem (1),utánfutó (1),szétesés (1),áramütés (1),Subaru (1),keménykedés (1),frontális (1),gép (1),játékfegyver (1),luxus (1),Aquapark (1),ingatlan (1),gyakorlat (1),szemetelő (1),ugratás (1),Eddie Murphy (1),birtok (1),Motocross (1),párkány (1),irányított (1),koncepció (1),Brazília (1),abroncs (1),körforgalom (1),kíséret (1),PR (1),oroszlán (1),szeretetéhes (1),ösztön (1),1977 (1),Playmate (1),kátyú (1),csapadék (1),jeges víz (1),beluga (1),tehén (1),szoknya (1),arckép (1),kanapé (1),gázrobbanás (1),fehér delfin (1),pályabíró (1),Oscar (1),szappanbuborék (1),csatornafedél (1),fekvőrendőr (1),Robin Williams (1),kilő (1),ráz (1),wombat (1),(1),törhetetlen (1),gyönyörű (1),fogyasztás (1),speciális effekt (1),tégla (1),visszapillantó (1),visszarúg (1),akcióban (1),részegség (1),gyújtás (1),anya (1),tacskó (1),dobálás (1),terror (1),dühkezelés (1),tömegközlekedés (1),kezdeményezés (1),kivágás (1),WRC (1),sátor (1),Top Gear (1),pihenés (1),repülőgép (1),pilóta (1),Robert Kubica (1),elátkozott (1),napi rutin (1),gyűrűsfarkú maki (1),monokini (1),felhőkarcoló (1),lakás (1),seprű (1),Michael Jackson (1),párbaj (1),imitátor (1),425 méter (1),erőszakos (1),Stop (1),eszik (1),halász (1),fedélzet (1),kerítés (1),rémült (1),kenguru (1),gördeszka (1),alklamazott (1),alkotás (1),kéz (1),fagyasztás (1),költözés (1),hajsza (1),fuvar (1),szétválasztás (1),sárgája (1),szétesik (1),elkerülés (1),beég (1),gyömölcs (1),fehérje (1),amortizáció (1),iroda (1),rabol (1),jeles (1),összetartás (1),elefántcsalád (1),Mátrix (1),szokatlan (1),kényelem (1),hajlékony (1),ismétlés (1),tűzoltóautó (1),kíváncsi (1),teknős (1),érdeklődő (1),munkás (1),eladó (1),túlélés (1),konténer (1)

Reblog